Нов формат от сезон 70
#1 Corinthians 16.11.2017 13:01
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

От следващия сезон 70 във всяка Конференция, ще се обединят лигите както следва. Първите 8 отбора от крайното класиране на сезон 69 на Лига 1 и Лига 2, ще сформират Лига А, Група А, а отборите от 9-16 място, ще генерират Лига А Група B и по същата схема на долу, ще се генерират новите лиги и групи като на този етап най-ниското ниво, ще си остане отново Група D във всяка Лига, но при нужда, ще бъдат добавяни допълнителни лиги, но само когато сезона стартира. В случай когато отбор в дадена Група има отбор БОТ и реален Потребител без значение позицията му в класирането с предимство, ще бъде Потребителя. Националните отбори, ще бъдат намалени като формата за обединение на лигите, ще се запази и при тях, а именно няма да има Лига 3 и Лига 4

#2 fozzy 16.11.2017 17:19
fozzy
1433 Posts
Since 07.02.2010

С тази промяна,ще доведе ли до някаква промяна за КШ,ЛШ и Супер Купите?

#3 В Ъ Л Ц И Т Е 16.11.2017 20:54
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

А още по добре ще е и четирите лиги да се обединят в Група А и Група B за да има още повече конкуренция!

#4 Myrtle_Beach 16.11.2017 21:12
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

На този етап всякаква промяна е добра, нека видим как ще изглежда и пак ще коментираме след това!

#5 Corinthians 16.11.2017 21:19
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

<blockquote><h3>fozzy написа:</h3>С тази промяна,ще доведе ли до някаква промяна за КШ,ЛШ и Супер Купите?</blockquote>
Разбира се, че ще засегне и турнирите, но ще се действа стъпка по стъпка, а именно първо трябва да се преместят отборите в новите лиги.

#6 minior united 16.11.2017 23:39
minior united
33 Posts
Since 22.09.2009

Без турнирите е немислимо дано стъпките са бързи

#7 FC RAPID 17.11.2017 00:09
FC RAPID
220 Posts
Since 04.02.2011

Какво получаваме от сливане на 2 лиги?В момента сме средно по 5 отбора в лига следователно ще станем по 10 отбора в една група.Не е ли по-добре да се слеят 4 лиги в една?Така ще имаме и по-силна конкуренция и за титлата в първенството ще имаме и отбори които ще се борят за оцеляване и отбори в Вгрупа които ще се борят за промоция за Агрупа и новите потребители ще имат по-голям стимул за игра.Проблема с СКК може да се реши като играят шампиона и спечелилият купа на лигата или шампиона срещу втория ако шампиона е спечелил и двете титли както реалният футбол.За турнирите се вдига квотата представители от всяка група е се намалят квалификационните кръгове .За националните отбори няма да имаме 64 национални отбора а само 16 и тогава вече ще има голяма конкуренция и смисъл от обединяване.В този вариант с обединяване на 2 лиги аз виждам същото като предложението преди време за втори сървър "Временно решение на проблема "

#8 Removed user 17.11.2017 01:20
Daredevils
329 Posts

чудесна идея малко пи зякъсняла но по-добре късно отлолкото никога (y) (y) (y)(y) (y) (y) (y) (pi)

#9 В Ъ Л Ц И Т Е 17.11.2017 08:27
В Ъ Л Ц И Т Е
288 Posts
Since 22.05.2007

<blockquote><h3>FC RAPID написа:</h3>Какво получаваме от сливане на 2 лиги?В момента сме средно по 5 отбора в лига
следователно ще станем по 10 отбора в една група.Не е ли по-добре да се слеят 4
лиги в една?Така ще имаме и по-силна конкуренция и за титлата в първенството ще
имаме и отбори които ще се борят за оцеляване и отбори в Вгрупа които ще се
борят за промоция за Агрупа и новите потребители ще имат по-голям стимул за
игра.Проблема с СКК може да се реши като играят шампиона и спечелилият купа на
лигата или шампиона срещу втория ако шампиона е спечелил и двете титли както
реалният футбол.За турнирите се вдига квотата представители от всяка група е се
намалят квалификационните кръгове .За националните отбори няма да имаме 64
национални отбора а само 16 и тогава вече ще има голяма конкуренция и смисъл от
обединяване.В този вариант с обединяване на 2 лиги аз виждам същото като
предложението преди време за втори сървър "Временно решение на проблема "</blockquote>
Подкрепям ... колкото повече толкова по интересно! Трябва да има тръпка и борба за по-предно класиране, за оцеляване и т.н.

#10 Plamo 17.11.2017 11:05
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Имам усещането, че ще сме свидетели на една голяма боза...със страшно много бъгове и дали няма да е края на играта не знам. Наистина е хубаво да има промени и то драстични, но трябва много добре да се измислят, така че да не си заминем и малкото хора-мазохисти останали да играят.
П.С. не по темата ама Админче бутни малко тия контузии, че ми писна всеки ден нов в лазарета...това си е пълна дискриминация, имам лекото наблюдение (но не съм на 100% сигурен), че мениджъри влизащи всеки ден да имат повече контузени от мениджъри влизащи веднъж на седмица!!!